Дизайн на усмивката

“Няма особено значение откъде ще тръгнеш, важно е да имаш план накъде отиваш.”

Това е и любимата ми стъпка по пътя към новата усмивка, защото е изключително емоционална за пациентите.
Предварително подготвям дигиталния проект на специален дентален софтуер.
С негова помощ използвам сканираните дигиталните отпечатъци и избирам формите и текстурите, които най-много ще подхождат на чертите и пропорциите на лицето, устните и усмивката ти.

Снимките и видеата, които съм направил по време на първата ни среща(линк към консултация) много ми помагат в тази насока.


Дигиталният дизайн е като машина на времето, с която пациентът надниква в бъдещето и вижда крайния резултат от лечението, още преди да сме започнали работа.


Разполагам с огромна библиотека от 3D копия на естествени зъби, от където избирам най-подходящите за теб форми и ги адаптирам.

Тъй като формите и извивките, които използвам са създадени от природата, новата усмивката винаги изглежда естествено и хармонично.

Магията на този подход на работа, за мен се крие във факта, че успявам да тествам как ще изглежда крайния резултат от лечението още при самото планиране.

Така при второто ти посещение ти самия ще видиш на живо как ще изглежда новата ти усмивка. Пренесеният проект за мен няма да бъде изненада. Предварително съм направил дигитална проба върху снимките от първото ти посещение и знам точно как ще изглежда проекта, когато го пренеса. Спокоен съм, защото хармоничната усмивка, която допълва контурите на лицето и устните, винаги се харесва на пациентите.

Визуалната комуникация изключително важна за мен. Пробата на проекта е перфектната възможност да проверя как пациентът се възприема с новата си усмивка и дали ще я носи със самочувствие. Ако се налага ще направим допълнителни корекции в проекта, за да го усъвършенстваме.

Дигиталният дизайн на усмивката е изключително важна стъпка от планирането на всяко лечение. Веднъж одобрен, проектът се превръща в картата за мен и моя екип, който ни дава правилната посока по пътя към мечтаната усмивка.


Ето как използвах Дигиталния дизайн за да създам тези красиви усмивки за моите пациенти.
запиши час за консултация Разгледай портфолио