Инвизалайн

По-добрата алтернатива на металните брекети

Инвизалайн е система за изправяне на зъбите, която замества традиционните ортодонтски методи от края на двадесети век.


Вместо метални дъги и брекети, които са неудобни за носене, не изглеждат естетично и затрудняват ежедневната хигиена, ще използваме тънки прозрачни шини, които са невидими за околните. 

Със силиконовите шини, които постепенно подреждат зъбите ви в правилната позиция, ще можете спокойно да хапвате всичко, което обичате, ще можете да тренирате и да се срещате с хора, без да се притеснявате от външния вид на усмивката си по време на лечението. Същевременно крайният резултат от лечението ще ви зашемети. Всъщност вие ще можете да видите крайният резултат от лечението още преди да сме стартирали.


Пълна трансформация на усмивката в 3 лесни стъпки


Стъпка 1 

За да стартираме лечението ще направя серия от снимки на вашето лице, усмивка и зъби във фото студиото и на зъболекарския стол. След това ще преминем към сканиране на зъбите ви с 3D скенер, за да запечатаме точната позиция на зъбите в момента. Този дигитален отпечатък, както и всички видеа и снимки ще бъдат използвани за компютърен анализ и планиране на лечението. 


Стъпка 2


При следващото ви посещение ще ви представя резултатите на анализа и ще видите компютърна симулация на цялото лечение. С помощта на този дигитален план на лечението ви ще визуализирам с лекота крайния резултат от лечението и ще ви дам точна прогноза колко време ще ни отнеме. 


Стъпка 3

Стартираме трансформацията на вашата усмивка. С всеки сет от алайнери се приближаваме до перфектната позиция на вашите зъби, за да постигнем един естетичен, хармоничен и дълготраен краен резултат.

Предимства 

  • изключително тънки и практически невидими за околните

  • свалят се при хранене и почистване на зъбите, което прави лесно и удобно поддържането на добра хигиена

  • спестявате си спешни посещения за корекции при отлепяне на брекет, което се случва често при този вид лечение

  • крайният резултат от лечението е видим за вас още преди старирането му

  • получавате точна прогноза за неговата продължителностЧесто задавани въпроси


Как Инвизалайн изправя зъбите ми?

Интересното при дигиталното планиране на лечението е, че винаги тръгваме от зад напред, т.е. от крайният резултат, който искаме да постигнем. 

На базата на събраната фото и видео документация и дигиталния отпечатък при първоното ви посещение, планираме дизайна на всеки сет от шини, така че в правилното време да упражни оптималната сила и посока на движение. При всяко ваше посещение за нов сет от алайнери, аз имам грижата да проследявам прогреса от лечението. Така постепенно и ефективно ще подредим зъбите в перфектната за тях позиция и ще създадем вашата нова усмивка.


Колко време отнема лечението с Invisalign?

Времето необходимо за подреждане на зъбите в оптимална позиция варира от 2 месеца до 2 години в зависимост от сложността на ортодонтското лечение от което се нуждаете. 


Подходящо ли е това лечение за мен?

Да! Лечението с Invisalign е чудесно решение както за възрастни, така и за деца и тийнейджъри, които търсят практически невидим метод за подобряване на усмивката си. Иновативната технология, която използва този метод за ортодонтско лечение, позволява да коригираме почти всички проблеми свързани с изправяне на зъби и захапка, от най-леките до най-сложните без да се налага да прекъсвате натовареното си ежедневие. Благодарение на дискретна синя точка от външната страна на алайнерите за тийнейджъри, пък родителите могат да следят дали детето им носи редовно шините.


Подреждането на зъбите в красива усмивка никога не е било толкова достъпно, удобно и ефективно

запиши час за консултация Портфолио