Боби

Не можеш да поправиш миналото, но можеш да направиш настоящето по-красиво.

Бондинг при счупен преден зъб

ДИГИТАЛЕН ДИЗАЙН НА УСМИВКАТА + БОНДИНГ С КОМПОЗИТ

Бондинг при счупен преден зъб

Счупеното зъбче вече не е проблем, с който трябва да се примириш

Боби е едно слънчево момче на 9 години, което определено не може да стои на едно място. Докато карал колело в парка, Божидар беше паднал и беше счупил предния си зъб. 

Още същият ден майка му го беше завела на зъболекар, но резултатът от възстановяването определено не беше много естетичен. Майката на Боби знаеше, че дори на девет, тази травма може да създаде в него страх да се усмихва. Тя държеше малкият Боби да се смее и забавлява както преди, за това потърси моята помощ.

Първото, което направих по време на прегледа, беше да се уверя че травмата не е умъртвила предните резци. За щастие те реагираха нормално на тестовете, така че всичко от което имах нужда беше да взема отпечатък от зъбите на Боби и да направя няколко снимки, за да определя подходящите за него цвят и форма.

Подготвих дигиталният дизайн на счупените резци и на следващото посещение беше време да действаме. Поставих упойка на Боби, за да не усеща никаква болка и започнах работа. Направих бондинг с композит на предните му два зъба, който максимално се доближаваше до формата и цвета на естествените му зъби.

Боби и неговите родители останаха изключително доволни от резултата. 


БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ

2

СТОЙНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕТО

$