Цвети

Бъдете промяната, която бихте искали да видите в света.

Корекция на некачествен бондинг

ДИГИТАЛЕН ДИЗАЙН НА УСМИВКАТА + БОНДИНГ С КОМПОЗИТ

Корекция на некачествен бондинг

Цвети искаше втори шанс за усмивката си

Тази прекрасна дама дойде в кабинета ми след неуспешен опит да подобри външния вид на усмивката си. Беше посетила стоматолог, който я посъветвал да коригира формата и цвета на резците си. Тя се доверила на преценката му, но след края на лечението резултатите били незадоволителни.

По време на консултацията, тя дори сподели, че преди е харесвала усмивката си много повече. Без да губя повече време, събрах цялата документация, която ми беше нужна за анализа на новия дизайн на нейната усмивка.

За второто посещение бях изготвил 3D модел, на новата форма и след като поставих кофердам, започнах постепенното изграждане на зъбите с композит.
В края на този час полирах възстановяванията й до съвършенство и подадох огледалото на Цвети. Тя се влюби в усмивката си ... отново. 

На контролния преглед след 6 месеца, тя сподели, че се радва, че не се е примирила с неуспешния опит, а е потърсила промяната отново. Новата й усмивка е за нея ценна придобивка, която й помага в новите проекти, с които се е захванала.


БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ

2

СТОЙНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕТО

$$