Калин

Всички ние правим избори, но в крайна сметка нашите избори правят нас самите.

Комплексно лечение с импланти

Дигитален дизайн на усмивката + Поставяне на дентални импланти в горна и долна челюст + Мост върху импланти 

Комплексно лечение с импланти

Калин знаеше, че заслужава повече

Калин е един от тези хора, които още от пръв поглед те респектират и предразполагат едновременно. Има страхотно чувство за хумор и знае как да кара хората около него да се усмихват. Но той самия не беше доволен от старите си метало-керамични корони и търсеше дългосрочно лечение.

Лечението, което планирахме за него беше комплексно и отне около половин година. Като начало нашият хирург-имплантолог премахна зъбите с лоша прогноза, които бяха силно отслабени, заради дълбокото изпиляване под метало-керамиката. На тяхно място постави титаниеви дентални импланти, които след няколко месеца станаха неразделна част от костта. 

Веднага след операцията Калин си тръгна с временни зъби, които по форма и цвят отговаряха на предварително одобрения модел. Месеците през, които чакахме имплантите да остеоинтегрират, бяха достатъчни на Калин да се увери, че формата и цвета, които бяхме избрали за него подхождаха на лицето му. Многото комплименти, които получи от приятели и познати в този период, тотално затвърдиха решението :)

След като се уверихме, че имплантите са готови да поемат натоварването от моста върху тях, не ни оставаше нищо друго освен да го фиксираме.
Преди да си тръгне Калин усмихнат и доволен от клиниката, му обясних как правилно да почиства моста и имплантите, за да бъде резултатът дълготраен и разбира се насрочихме час за контролен преглед след месец.

БРОЙ ПОСЕЩЕНИЯ

9

СТОЙНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕТО

$$$$